Nazad

Uputstvo za kupovinu:

Sve što je potrebno da uradite je da nađete artikal koji želite, dodate u korpu, unesete svoje podatke, I zatim kliknite na opciju “NARUČI”. Sve cijene na Kips webshop-u su izražene u eurima i u njih je uračunat PDV. Troškovi dostave na kućnu adresu se naplaćuju i dostava robe poručene na Kips webshop-u se vrši isključivo na teritoriji Crne Gore putem kurirske službe. Račun za robu kupac dobija sa robom.

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od najviše 3 radna dana. U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi, kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspije da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će biti poništena.

Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku.

Prigovor:

Ukoliko potrošač želi da uloži prigovor to može uraditi slanjem dopisa na email katalog@kips.me ili dostavom u najbliži Kips tržni centar.

Roba koja je predmet vraćanja mora biti u fabričkom pakovanju sa svom pratećom dokumentacijom koja je zajedno sa njom isporučena (račun,garancija,uputstva).

Pravo na jednostrani raskid ugovora

Potrošač ima pravo na jednostrani raskid ugovora članom 74 Zakona o zaštiti potrošača koji je zaključen na daljinu u roku od 14 dana od dana predaje robe potrošaču ili trećem licu koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.